Afdrukken

Informatie over deze site

 

Chelloo.com, voorheen 'chello underground', is een onafhankelijk forum gericht op UPC abonnee's. Op deze site vind je informatie over alle producten van UPC. Het forum bestaat uit een levendige community van enthousiaste UPC abonnee's die elkaar helpen, ondersteund door medewerkers van UPC zelf.

Geschiedenis

De site "chello underground" is in 2000 begonnen als homepage op de servers van chello. Inmiddels bestaat chello niet meer en valt alles onder de merknaam 'UPC'. In de begintijd was chello erg vaak negatief in het nieuws omdat veel mensen problemen hadden. Ik (René [Mr. Jinx]) zocht op dat moment een leuk onderwerp om een homepage te beginnen, iets actueels. Aangezien er veel "chello sucks" sites waren leek het me leuk om een informatieve hulp site voor chello abonnee's op te richten. Ik had zelf namelijk totaal geen problemen met het product en had het idee dat veel mensen het verkeerd gebruikte.

chello underground 2000 - 2002     chello underground 2002 - 2007

Chelloo 2007 - 2011    

Het aantal bezoekers viel in het begin erg tegen. Ondanks de vele tips en artikelen op de site kwam het aantal bezoekers niet veel hoger dan 100 per dag. Pas toen de site verplaatst werd naar een professionele server en een forum werd ingericht groeide het aantal bezoekers explosief.

Inmiddels is het aantal bezoekers dermate hoog dat chelloo.com op een eigen dedicated server draait. De reclame inkomsten zijn hoog genoeg om dit te bekostigen.

Wie zitten er achter chelloo.com?

De site wordt beheerd en onderhouden door René [Mr. Jinx].
Het forum wordt beheerd door 3 moderators: Johnny54, Server en Rene. De moderators houden het forum schoon en overzichtelijk, en geven ook regelmatig advies aan de gebruikers.
Verder bestaat deze site met name dankzij jullie, de UPC abonnee's! Dank voor de vele tips en het actief deelnemen aan het forum. Doordat er veel enthousiaste members op het forum actief zijn worden hulp-zoekende gebruikers regelmatig voorzien van een helder antwoord.

chelloo.com en UPC? 

Is chelloo.com onafhankelijk? Deze vraag krijgen wij regelmatig.
Deze site wordt beheerd door mensen die niet voor UPC werken. Echter is het wel zo dat er UPC advertenties op deze site staan. Dit om de site te kunnen onderhouden (hosting/software/dataverkeer). Verder is er een vast team van UPC actief op het forum, het webcareteam. UPC heeft verder geen zeggenschap over deze site.

Adverteren en stats 

Informatie over adverteren op deze sites en statistieken kun je hier vinden.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd gebruik maken van de "contact" pagina.
René [Mr. Jinx]