Start
UPC Forum
News.chelloo.com
Informatie
Links
Netwerk Monitor
Arcade
Speedtest
Over chelloo.com
Nieuwe forumberichten
Algemene Forumregels
Webmail
Voeg toe aan favorieten
07-Sep-08, 20:58:32
Welkom,
Gast
. Alsjeblieft
inloggen
of
registreren
.
De
activerings e-mail
gemist?
1 uur
1 dag
1 week
1 maand
blijvend
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Startpagina
Help
Arcade
Zoek
Kalender
Inloggen
Registreren
Chelloo.com - UPC Forum
>
UPC Algemeen
>
UPC - Algemeen
>
Chello SPAM?
Pagina's: [
1
]
Omlaag
« vorige
volgende »
Print
Auteur
Topic: Chello SPAM? (gelezen 1042 keer)
Kemald
Gast
Chello SPAM?
«
Gepost op:
03-Jun-02, 17:13:15 »
Ik kreeg emailtje van UPC over "mogelijke hinder internetverker". Wat ik heel vreemd vindt is dat er zijn links die moeten naar
www.chello.nl
en
www.upc.nl
leidt, maar in werkelijkheid gaat naar
http://qo.emailco.nl/r1.php3?i=...&d=...&o1=...&u=1
Whois van emailco.nl geeft:
Createc Management BV
Kruizemuntstraat 257
7322 LL APELDOORN
Ik vertrouw de zaak niet. Weet iemand meer er over?
Gelogd
tijuana
Gast
Re:Chello SPAM?
«
Antwoord #1 Gepost op:
03-Jun-02, 18:08:53 »
Mailingen van chello worden verzorgd door Emailco. Als je op de link in het mailtje klikt kom je wel op de site van upc/chello. Het feit dat het via de vermelde url gaat zal wel zijn om bij te houden hoeveel mensen er op de link klikken e.d.
Gelogd
Meeuw
The President
Berichten: 3.361
Internet: Classic
Motorola 4200E
Re:Chello SPAM?
«
Antwoord #2 Gepost op:
03-Jun-02, 18:18:19 »
En het grappige is weer dat het via xs4all gestuurd is, en terecht, als het via mail.chello.nl verstuurd was dan had niemand het ontvangen
Gelogd
sylvester(rr)
The President
Berichten: 8.295
DTV: ECP
Arris TM502B
Thomson DVR
/
Philips HDTV DVR
Re:Chello SPAM?
«
Antwoord #3 Gepost op:
03-Jun-02, 19:21:22 »
Citaat van: Meeuw op 03-Jun-02, 18:18:19
En het grappige is weer dat het via xs4all gestuurd is, en terecht, als het via mail.chello.nl verstuurd was dan had niemand het ontvangen
waarom heeft iedereen toch kritiek op mail.chello.nl ?
die server werkt PERFECT. ik meld me aan op tweakers.net en ik krijg binnen (nog geen) 3 seconden m'n mail binnen!
Gelogd
Meeuw
The President
Berichten: 3.361
Internet: Classic
Motorola 4200E
Re:Chello SPAM?
«
Antwoord #4 Gepost op:
03-Jun-02, 19:53:05 »
Ik meerder Red Hat servers aangemeld op een apart account op rhn van redhat.
Als er een update beschikbaar is sturen ze een mooi mailtje met die en die machine heeft updates nodig.
Het leuks is, een krijg ik meteen, de ander 3 uur laten en de laatste nooit of na een halve week ofzo
)
Gelogd
Pagina's: [
1
]
Omhoog
Print
« vorige
volgende »
Ga naar:
Selecteer een bestemming:
-----------------------------
UPC Internet
-----------------------------
=> Internet - Algemeen
=> Internet - Kabelmodem
=> Internet - News.chelloo.com
-----------------------------
UPC Televisie
-----------------------------
=> Digitale TV - Zenders
=> Digitale TV - Technisch
=> Digitale TV - HDTV
=> Digitale TV - On Demand films & series
=> Analoge TV - Algemeen
-----------------------------
UPC Telefonie
-----------------------------
=> Telefonie - Algemeen
=> Telefonie - Telefoniemodem
-----------------------------
UPC Algemeen
-----------------------------
=> UPC - Algemeen
=> UPC - Mededelingen
=> UPC - Lucht uw hart
-----------------------------
Routers en Thuisnetwerken
-----------------------------
=> Thuisnetwerken - Algemeen
=> Routers - Asus
=> Routers - Draytek
=> Routers - Edimax
=> Routers - Linksys
=> Routers - Netgear
=> Routers - Sitecom
=> Routers - Sweex
-----------------------------
Algemeen
-----------------------------
=> Algemeen - Distributed Computing
-----------------------------
Chelloo.com
-----------------------------
=> Chelloo.com - Nieuws
=> Chelloo.com - Over dit forum
Laden...